Ljuddämpande tyger

Ljuddämpande tyger

Det finns många olika sätt som man kan utföra för att få ner ljudnivån i ett rum. För att lösa problemet kan ljuddämpande tyger sättas in i rummet. Detta passar perfekt för dig som vill hålla det lite diskret, då gardiner av ljuddämpande tyg oftast smälter in och förmedlar någon typ av känsla. Ljuddämpande tyger är dessutom väldigt effektivt och kostnadsvärt då man endast behöva investera i tyget en gång. Tyget ser sedan till att akustiken i rummet blir bättre samtidigt som ljuset regleras.

Lugn harmoni med ljuddämpande tyger

Som rubriken lyder, skapar ljuddämpande tyger en lugn och harmonisk miljö för alla sinnen. Borås Cotton har en hel del olika akustik tyger. Om du är intresserad av att köpa deras akustiktyger kan du kika in deras webbsida. Där kan du se att Borås Cotton har gjort det lätt för dig som kund att hitta det du söker. För att underlätta fördelningen så har dem delat tygerna i olika klasser. Mätningen går till genom ISO354:2003 där man mäter efterklangstiden.

Kollektioner

Borås Cotton har flera olika tyger och kollektioner. För att tydligt markera vilka som klarar C-nivån och uppåt märks dessa tyger med ”No Noise” märkning. Om du väljer tyg med denna märkning så kan du känna dig trygg och säker på att tygerna har en bra ljuddämpande effekt.  

ELBRUS – Både ljuddämpande och flamsäkert

Elbrus är ett tyg från Borås Cotton som ingår i ”No Noise” serien. Detta tyg är väldigt elegant då den har en fin struktur och en känsla av linne. Elbrus kan bidra med olika typer av känslor, beroende på vad du är ute efter. Den passar exempelvis perfekt till att skapa lugn och koncentration men även energi och kreativitet.

För mer information

Om du är intresserad av Borås Cotton:s ljuddämpande tyger så kan du kika in deras webbsida. Där kan du läsa mer om ljuddämpande/ ljudabsorberande tyger. Annan relevant information som kontaktuppgifter hittas också där.

Dem erbjuder även en hel del andra tyger för dig som är intresserad. Bland annat flamsäkra tyger, tyger av återvunnen polyester och trevira.

Tveka inte på att höra av dig till dom om du har några frågor eller funderingar kring deras tyger!

Relaterade inlägg