Hitta rätt rivningsfirma i Stockholm

Bild på en rivningsfirma och rivningsföretag i Stockholm

I Stockholm finns det en hel del olika rivningsföretag. Se till att anlita rätt firma beroende på om du är privatkund, byggare eller fastighetsskötare. De flesta rivningsföretagen erbjuder olika typer av rivningar och har därmed olika specialiteter. Miramix är en rivningsfirma i Stockholm som hjälper dig med allt inom rivning och demolering.

Väletablerad rivningsfirma

Som rubriken lyder är Miramix en väletablerad rivningsfirma i Stockholm som utför rivning, asbestsanering och håltagning. Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är och hur stor din verksamhet är. Miramix hjälper privatpersoner, fastighetsbolag och byggrelaterade företag med olika typer av rivningar.

Exempel på olika rivningar

Det finns olika typer av rivningar som är lämpade för olika syften. Om du exempelvis ska renovera hemma kan en ombyggnadsrivning vara aktuellt. Denna typ av rivning utför man i samband med en renovering för att riva väggar inomhus.

Skulle du i stället behöva hjälp med att riva en hel byggnad kan en totalrivning vara aktuellt. Här ser rivningsfirman till att hela fasaden rivs ner för att sedan kunna bygga ett nytt. En totalrivning kan gå till på olika sätt. Allt ifrån en sprängning till att man plockar isär byggnaden stegvis. Detta kallas demontering när man steg för steg tar isär en byggnad.

Anpassningsbara rivningsföretag

Se till att hitta ett rivningsföretag i Stockholm som kan erbjuda det du är i behov av. Det kan gälla att rivningsföretaget har rätt redskap och verktyg för att kunna utföra ett effektivt arbete. Miramix erbjuder effektiva lösningar samtidigt som du får en hög kvalité på arbetet till konkurrenskraftiga priser. Utöver det ser dem även till att hålla arbetsplatsen ren genom att städa innan passet är slut.

Om du behöver hjälp med rivningsarbeten i Stockholm kan du kika in Miramix hemsida för att läsa mer. Där erbjuder dem en hel del olika tjänster som kan vara aktuellt till din fastighet.