Hitta flyttfirma i Göteborg

Flyttfirma i Göteborg

Är du på jakt efter en flyttfirma i Göteborg? Det finns flera olika flyttfirmor som endast erbjuder vissa typer utav flyttar. Se till att hitta en flyttfirma i Göteborg som kan hjälpa just dig och dina behov. Detta gör att du sparar en hel del tid då ett o samma flyttföretag sköter allt. Express-flytt är en flyttfirma i Göteborg som utför alla typer av flyttar och dess tillhörande tjänster. De är verksamma i Göteborg och jobbar främst lokalt men kan även hjälpa till med flytten till andra platser.

Flyttfirma i Göteborg med lång erfarenhet

Express-flytt är en flyttfirma med en lång erfarenhet och bred kompetens. De utför alla typer utav flyttar för både företag och privatpersoner. Dessutom ingår magasinering och flyttstäd samt lån av flyttkartonger utan extra kostnad. Dem arbetar även mot ett RUT-avdrag vid flytthjälp, packhjälp och flyttstädning.

Känsla för service

Express-flytt har hjälp tusentals nöjda kunder runt om Göteborg. Deras känsla för service och ansvaret för deras kunders ägodelar är dem noggranna med. Alla flyttar sker med försiktighet och varsamhet så att du som kund ska kunna känna dig trygg. Med hjälp av deras flexibla lösningar kan de utföra flytten utifrån kundens önskemål och behov.

Flytt utanför Göteborg?

Utöver Göteborg kan Express-flytt även hjälpa dig med flytt till andra städer i Sverige men även utomlands. Ibland händer det att man tar klivet och flyttar till en helt annan stad. Express-flytt ser helt enkelt till att hjälpa dig från start till mål för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Tillhörande tjänster

Om du anlitar Express-flytt hjälper dem dig med att packa effektivt. Det är viktigt att man packar på ett korrekt sätt så att inte ömtåliga saker tar skada. Dem har rätt utrustning på alla sina bilar för att effektivisera arbetet så gott det går. Utöver det så erbjuder dem också flyttstäd i samband med flytten samt magasinering. Magasinering kan vara en jätte fördel för dig som inte vet vad du ska göra med möbler som blir över.

Om du är intresserad av att anlita Express-flytt eller om du vill läsa mer kring deras tjänster får du gärna besöka deras webbsida. Där hittar du även kontaktuppgifter om du skulle vara så att du är ute efter ett kostnadsförslag.

Relaterade inlägg