Byta tak i Stockholm?

Byta tak Stockholm

Här kommer ett tips på en bra firma om du behöver byta tak i Stockholm. Takfix är en takfirma i Stockholm som hjälper dig med alla typer av takarbeten. Det är en seriös firma med många års erfarenhet. Vi som kunder kan därför känna oss trygga med att få hög kvalité på arbetet. Takfix erbjuder bland annat takläggning, renovering och reparationer av tegel, plåt och papptak.

Läs mer på Takfix hemsida om du behöver byta tak i Stockholm.

Tips och åtgärder

Om du känner dig osäker kring om ditt tak behöver bytas kan Takfix hjälpa dig. Dem ser till att bedöma om ditt tak behöver bytas eller inte. Utöver det hjälper dem dig även med tips och åtgärder som passar för just ditt tak. Takfix utför alltid sina arbeten utifrån de lagar och regler som finns för att utföra takarbeten på ett säkert sätt.

Byta tak och takläggning

I många fall är det bättre att byta hela taket än att reparera det. Om taket är skadat och gammalt lönar det sig helt enkelt oftast med att byta ut hela taket. För att utföra en takläggning krävs det en noggrann analys då takläggning är en stor investering. Det kostar givetvis mer att byta hela taket, men det lönar sig i längden då ett takbyte oftast höjer fastighetensvärde.

Takfix hjälper dig med hela processen. Allt ifrån planering och budget, genomförande och ställning tills det är klart med tak säkerhet.  

Privatpersoner och företag

Som rubriken lyder, hjälper Takfix både privatpersoner och företag. Utöver det så hjälper dem även bostadsföreningar och andra fastighetsägare. Om du är privatperson har du dessutom rätt till rotavdrag på deras takarbeten.

Kontaktuppgifter

Om du behöver byta tak i Stockholm rekommenderar vi Takfix som firma. Besök Takfix hemsida för att hitta deras kontaktuppgifter. Du kan även skicka in en offert på deras hemsida så återkommer dem med ett prisförslag.

Relaterade inlägg